Witbrood bestellen in Barneveld

120 jaar vakmanschap

Grote variatie aan broodsoorten

Traditionele recepten

Wie naast ons heerlijke fijn volkorenbrood en bruinbrood nog wat anders zoekt, kan witbrood bestellen in onze zaak in Barneveld. Al 120 jaar houden onze bakkers zich bezig met het vers bereiden en bakken van de broden op ambachtelijke wijze. Inmiddels staat de vierde generatie Koot aan het roer in de bakkerij. In al die tijd zijn alle recepten en kneepjes van het vak overgegeven van familielid op familielid en dat kunt u proeven!

Heeft u interesse?

Plaats een bestelling

Witbrood en andere brood bestellen van onze bakkerij in Barneveld

Kom langs in onze bakkerij in Barneveld om heerlijk witbrood uit onze bakkerij in Barneveld te bestellen. Naast witbrood vindt u ook speltbrood, stokbrood en suikerbrood terug op onze broodplank, maar u kunt het ook heel gemakkelijk online bestellen uit onze bakkerij uit Barneveld. Ook voor hartige broodjes kunt u terecht in onze winkel. Wat dacht u van een heerlijk worstenbroodje of saucijzenbroodje?

 

Bezoek onze winkel in Barneveld

Voor ons totaalaanbod bent u van harte welkom bij Bakkerij Koot Daar kunt u heel makkelijk alle broden, waaronder uw witbrood, bestellen uit onze winkel in Barneveld. Via het bestelformulier geeft u heel gemakkelijk uw bestelling door. U kunt natuurlijk ook gewoon bellen naar 0342-412525 om een bestelling te plaatsen. Voorandere vragen neemt u contact met ons op via het contactformulier.

 


© 2021 Bakkerij Koot | Privacyverklaring

Gerealiseerd door: eddyvermeer