Brood

DE ENIGE ECHTE UIT BARNEVELD

Heerlijk vers en ambachtelijk brood bestellen in Barneveld

 

120 jaar vakmanschap

Grote variatie aan broodsoorten

Traditionele recepten

Brood bestellen in Barneveld? De Barneveldse Bakkerij Koot bakt meer dan 20 soorten brood. Van witbrood, bruinbrood en meergranenbrood tot speltbrood en fijn volkorenbrood. En wat dacht je van een heerlijk knapperig zuurdesembrood? Maar ook voor suikerbrood, croissants en harde broodjes kun je bij ons terecht.

Proef 120 jaar bakervaring

Bakkerij Koot in Barneveld bakt elke dag vers de broden voor je met veel passie, aandacht en ambacht. Met ruim 120 jaar ervaring die van generatie op generatie is doorgegeven, bakken onze bakkers de lekkerste verse broden. Altijd met het oog op kwaliteit. En dat proef je!

De kwaliteit van brood en banket is onze onderscheidende kracht. Elke nacht bakken we onze broden vers. Als je het deeg vers bereidt, krijg je de mooiste werking in het deeg, volume en een goede smaakontwikkeling. We bakken onze broden op ambachtelijke wijze met ingrediënten uit de streek. Continu bewaken we de kwaliteit en finetunen we onze producten. Zo geniet jij altijd van de beste broden.

Ruim assortiment brood in Barneveld

  • Witbrood
  • Speltbrood
  • Volkorenbrood
  • Meergranenbrood
  • Bruinbrood
  • Zuurdesembrood

Naast deze broden vind je bij Bakkerij Koot harde en zachte bollen, fijne krokantjes, suikerbrood, stokbrood en heerlijke hartige broodjes, zoals een worstenbroodje of saucijzenbroodje. Loopt het water je al in de mond? Kom eens langs in onze bakkerij in Barneveld of bestel in onze webshop de lekkerste verse en ambachtelijke broden.

Mamabrood

Bij Bakkerij Koot vind je ook mamabrood. Waarom heet het mamabrood? Door een mamabrood te kopen, steun je Cordaid Memisa. Cordaid zet zich in voor een veilige zwangerschap en bevalling voor moeders in ontwikkelingslanden met als doel moeder- en babysterfte te verminderen.

Allergie

Heb je te maken met allergie of bijvoorbeeld glutenintolerantie? Neem even contact met ons op. We hebben alle kennis in huis om jou te het juiste brood te adviseren.

© 2022 Bakkerij Koot | Privacyverklaring

Gerealiseerd door: eddyvermeer