Haantje Pik

DE ENIGE ECHTE UIT BARNEVELD

Waar het allemaal begon: Haantje Pik

Opa jan heeft zelf het originele (en nog steeds geheime) recept van de echte Haantje Pik bedacht. Ook nu worden de Haantjes volgens dezelfde receptuur gemaakt. Het is echt een lekkernij. Alleen rond Pasen, tijdens de Oud Veluwse markt op zes donderdagen in juli en augustus en met CandleLight worden ze verkocht. Vanuit de hele omgeving en ver daarbuiten komen klanten, die de specialiteit van Koot waarderen.

haantje pik - Bakkerij Koot

Foto: dudesendonts.nl

De ‘Haantjes’ zijn niet het enige traditionele recept waarvoor de klanten naar de winkel van Koot komen. Zo hebben ze ooit het traditionele recept van de Barneveldse Sprits overgenomen van een oude Barneveldse Bakker. En die heeft Koot net zo lang geholpen tot ‘zijn’ echte Barneveldse Sprits exact door Koot gemaakt kon worden. Ook het ‘RoomKootje‘ is een specialiteit met Zwitserse room volgens een geheim recept van Koot.

ook de authentieke haantje pik proeven?

Klik hieronder om te bestellen!

Om de echte authentieke ‘Haantje Pik’ te bestellen klik je hieronder op de button om naar de bestelpagina te gaan. Selecteer wat en hoeveel je wilt bestellen en verzend het formulier.


Ik wil bestellen!

© 2019 Bakkerij Koot | Privacyverklaring

Gerealiseerd door: eddyvermeer