Haantje Pik

DE ENIGE ECHTE UIT BARNEVELD

Waar het allemaal begon: Haantje Pik

Opa jan heeft zelf het originele (en nog steeds geheime) recept van de echte Haantje Pik bedacht, welke u op speciale dagen kunt bestellen in onze bakkerij in Barneveld. Ook nu worden de Haantjes volgens dezelfde receptuur gemaakt. Het is echt een lekkernij. Alleen rond Pasen, tijdens de Oud Veluwse markt op zes donderdagen in juli en augustus en met CandleLight worden ze verkocht bij Bakkerij Koot. Vanuit de hele omgeving en ver daarbuiten komen klanten, die de specialiteit van Koot waarderen.

haantje pik - Bakkerij Koot

Foto: dudesendonts.nl

Niet veel mensen zijn bekend met de smaak van onze Haantje Pik. Misschien zegt een Zeeuwse Bolus je meer? Met die smaak kun je het vergelijken. Onze Haantje Pik komt wat de smaak betreft, overeen met een bolus, maar onze variant is natuurlijk veel lekkerder. Kom dat proeven! Naast de Haantje Pik kunt u ook andere traditionele recepten, zoals die van onze croissant, bestellen in onze bakkerij in Barneveld. Zo hebben we ooit het traditionele recept van de Barneveldse Sprits overgenomen van een oude Barneveldse Bakker. En die heeft Koot net zo lang geholpen tot ‘zijn’ echte Barneveldse Sprits exact door Koot gemaakt kon worden. Bent u meer op zoek naar een hartig broodje? Bestel dan eens ons saucijzenbroodje.

ook de authentieke haantje pik proeven?

Bestel de enige echte Haantje Pik

In onze bakkerij wordt de enige echte traditionele Haantje Pik gemaakt die u, zoals gezegd, tijdens speciale dagen kunt bestellen. Dit recept is een echte publiekstrekker, zorg daarom dat u erop tijd bij bent en zeker bent van de enige echte Haantje Pik. Wilt u meer informatie over onze ambachtelijke producten of heeft u vragen, neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0342-412525.


Ik wil bestellen!

© 2021 Bakkerij Koot | Privacyverklaring

Gerealiseerd door: eddyvermeer