Koek

huisgemaakte koeken volgens eigen recept

De koeken van Koot

Van handgemaakte gevulde koeken tot de befaamde rondoโ€™s. En van bitterkoekjes en bokkepootjes tot Ericakoeken en eierkoeken. Natuurlijk mag de originele Barneveldse Sprits niet in dit rijtje ontbreken. De ambachtelijke koeken van Koot zijn onweerstaanbaar. Ook voor vegankoeken, speltkoeken en hartige koeken ben je bij onze bakkerij aan het juiste adres.

De koeken van Koot bereiden we op ambachtelijk wijze. Zo kopen wij onze gevulde koeken niet in, maar bereiden ze volgens eigen recept samen met mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Zij maken het deeg, rollen het uit, vullen het met spijs en bakken er onze heerlijke verse gevulde koeken van.

Speltkoeken

Speltkoeken vind je ook bij Bakkerij Koot. Proef onze verse spelt eierkoeken of de knapperige speltkoeken, bereid met cranberry of met chocola.

Zoute koekjes

Ben je geen zoetekauw? Probeer dan onze gezonde notenreep of de heerlijke zoute koekjes voor bij de borrel. Onze zoute koekjes hebben een heerlijke pittige smaak, dankzij zout, kaas of kruiden. We decoreren ze met geraspte kaas, noten, sesamzaad of maanzaad.

Bestellen

Wil je de koeken van Koot bestellen? Ga dan naar onze webshop. We bezorgen je bestelling graag, maar je kunt deze natuurlijk ook ophalen in de winkel. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

ยฉ 2024 Bakkerij Koot | Privacyverklaring