Gebak

ambachtelIJk handgemaakt banket

Taarten & gebak

Heerlijk handgemaakte ambachtelijke taarten en gebak: Bakkerij Koot in Barneveld staat er bekend om. Of je nu smult van een slagroomtaart bij een verjaardag, geniet van geweldige gebakjes bij de koffie of kiest voor petit fours voor bij een high tea. Stuk voor stuk maken we ons banket met aandacht en passie voor het ambacht.

Taarten

Van de niet te versmaden slagroomtaart tot de klassieke appeltaart. Bakkerij Koot maakt heerlijke handgemaakte taarten. Heb je onze mokkataart of chipolatataart al geproefd? We bakken onze taarten met een scherp oog op de kwaliteit. Daarom kiezen we onze ingrediënten bewust en gebruiken we bijvoorbeeld de verantwoorde vrije uitloopeieren van de boer.

Geboortetaarten

Wil je de geboorte vieren van je dochter of zoon? Kies dan voor onze speciale geboortetaarten met roze of blauwe muisjes. Ook leuk als origineel kraamcadeau voor de nieuwbakken ouders! Bestel de geboortetaart in onze webshop.

Verjaardagstaarten

Een verjaardag vier je pas echt goed met een prachtige verjaardagstaart. We bakken voor jou de verjaardagstaart en maken hem af met een door jou gekozen foto erop. Meer weten? Neem contact op met ons en we helpen je graag verder.

Gebak

Een vruchtenschelp gevuld met vruchtenbavarois, afgewerkt met vers fruit. Of toch een crèmehoorntje, hazelino of een caramelschuimgebak met mokkacrème en caramel? Kun je niet kiezen? Bestel dan gesorteerd gebak en laat de keuze aan ons over. Je krijgt dan een mooi assortiment van onze luxe gebakjes.

We maken onze gebakjes met veel aandacht en passie voor dit mooie ambacht. Zo maken we onze mergpijp helemaal met de hand van chocolade, een heerlijke zachte botercrème en echte marsepein.

Bij Bakkerij Koot vind je ook unieke gebakjes volgens authentieke recepten. Denk aan onze aardbei-frambozenpunt, het Meuleneindje of het Schaffelaartje. Het Schaffelaartje is een origineel slagroom/advocaatgebakje dat zijn naam dankt aan de Barneveldse held Jan van Schaffelaar, die prijkt met zijn afbeelding op het chocolaatje.

Allergenen

Liever suikervrij gebak? Kies dan voor ons suikervrije kwarkgebakje met aardbei. Bakkerij Koot heeft ook lactosevrij en glutenvrij gebak in het assortiment, bijvoorbeeld met aardbei, perzik of chocolade.

© 2024 Bakkerij Koot | Privacyverklaring