Over Bakkerij Koot

ALTIJD EEN KOOT IN DE ZAAK

Een begrip in Barneveld.

In 1899 nam Willem Koot, de overgrootvader van Jan en Ine, de bakkerij over van bakker Beulekamp. Sindsdien stond er altijd een Koot in de zaak. De hierop volgende Koot draagt dezelfde naam als de huidige eigenaar, namelijk Jan Koot. Hij is samen met Willem het meesterbrein achter de Haantje Pik, een recept zo secuur in elkaar gezet dat het tot op de dag van vandaag nog steeds goed doet en bekend is ver buiten de Barneveldse grenzen.

De derde generatie zijn de gebroeders Gerard en Eep. In de jaren ’70 zal Eep uit de zaak stappen en de vrouw van Gerard, Corrie, hiervoor in de plaats komen. Vervolgens zijn we bij de huidige ofwel vierde generatie aangekomen: Jan en Ine. Zij runnen nu samen bakkerij Koot. In 1994 hebben Gerard en Jan samen het recept van de Barneveldse Sprits gekocht van bakkerij J.J. de Vries uit Barneveld, een welbekende koek in Barneveld en omstreken.

Zij zijn dus de vierde generatie Koot in het bedrijf. Bakkerij Koot is één van de oudste familiebedrijven met de originele familie als eigenaren in Barneveld.

Een prachtig bedrijf waar de mensen iedere dag weer voor u klaar staan om u te voorzien van heerlijke gezonde en af en toe wat minder gezonde producten!


Contact opnemen
WAT WE BIEDEN

Al meer dan 120 jaar uw warme bakker!

Bakkerij Koot staat bekend om de echte originele “Haantje Pik”, die rond de Paasperiode volop verkrijgbaar is. Al meer dan 120 jaar geleden begonnen onze voorouders met bakken van vers brood en banket. 120 Jaar vakmanschap is waar we nog iedere dag op kunnen terug vallen. Met ons enthousiaste team staan wij 6 dagen per week voor u klaar en kunt u bij ons terecht voor:

Een bestelling plaatsen

Neem nu contact op voor de mogelijkheden

Voor meer informatie over onze werkwijze, onze ambacht of over de bestellingen  kunt u altijd contact opnemen. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden voor uw bestellingen.


Contact opnemen

© 2021 Bakkerij Koot | Privacyverklaring

Gerealiseerd door: eddyvermeer