Speltbrood bestellen in Barneveld

120 jaar vakmanschap

Grote variatie aan broodsoorten

Traditionele recepten

Wilt u een heerlijk speltbrood bestellen van een ambachtelijke bakker in Barneveld? Bakkerij Koot breid elke dag vers de broden voor u. Dit brood wordt met veel passie, aandacht en ambacht voor u bereid. Het speltbrood doet het de laatste jaren erg goed en is enorm in populariteit gestegen. Mede daardoor is ons speltbrood niet meer weg te denken uit de winkel. We kunnen gerust zeggen dat het speltbrood nu één van de vaste gezichten is geworden op onze toonbank. Binnen onze winkel vindt u de spelt en spelt-puur terug. Voor welke kiest u?

Heeft u interesse?

Plaats een bestelling

Meer dan alleen speltbrood bestellen in onze bakkerij in Barneveld

Naast het speltbrood, kunt u ook andere heerlijke broden in onze winkel bestellen uit Barneveld. Wat dacht u van een heerlijk bruinbrood, een fijn volkorenbrood of een witbrood. Deze broden worden al 120 jaar vers gebakken in onze bakkerij, waar u inmiddels de vierde generatie Koot terugvindt achter de toonbank.

 

 

Bezoek de ambachtelijke bakker

Bent u naar iets anders op zoek dan een speltbrood en wilt u liever iets zoets bestellen bij Bakkerij Koot in Barneveld? Probeer dan eens onze zoete broodjes en het gebak. Houdt u meer van hartig? Dan raden we onze saucijzenbroodje of het uien-kaasstokbrood aan. Heerlijk als lunch of bij een kop verse soep. Wilt u meer informatie over onze ambachtelijke broden of heeft u vragen, neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0342-412525. U bereikt ons ook via Whatsapp op: 0686117643.

 


© 2021 Bakkerij Koot | Privacyverklaring

Gerealiseerd door: eddyvermeer