Stokbrood bestellen in Barneveld

120 jaar vakmanschap

Grote variatie aan broodsoorten

Traditionele recepten

In onze bakkerij kunt u het lekkerste stokbrood bestellen uit Barneveld. De stokbroden worden op ambachtelijke wijze bereid en dat proef je! Al 120 jaar vindt u een divers aanbod broden terug in onze winkel, waaronder het stokbrood. Wist u dat het stokbrood eigenlijk helemaal niet uit Frankrijk komt? De naam baguette komt uit dit land, maar de bereiding van het ‘stokbrood’ komt voort uit de Oostenrijkse keuken. In Frankrijk wordt dit brood daarom ook wel eens ‘Weens brood’ genoemd.

Heeft u interesse?

Plaats een bestelling

Verschillende soorten stokbrood bestellen in Barneveld

Naast het stokbrood dat u normaal van ons gewend bent, kunt u ook een stokbrood-bruin en een uien-kaasstokbrood in onze winkel bestellen. Naast het stokbrood, vindt u ook de Franse croissant terug in onze winkel. En we hebben goed nieuws: dit ontbijtbroodje is namelijk wel ‘echt’ Frans. Ontdek onze broodproducten zelf in de winkel of bekijk online welk brood het best bij uw smaak past.

 

Kom langs in onze bakkerij

Naast heerlijk stokbrood, kunt u ook verste taart bestellen in onze winkel in Barneveld. Bent u benieuwd naar de verse en ambachtelijke smaken uit onze bakkerij? Kom dan een langs in de winkel of bekijk online welke broden u het meest aanspreken. U bereikt ons via het contactformulier of bel naar 0342-412525.

 


© 2021 Bakkerij Koot | Privacyverklaring

Gerealiseerd door: eddyvermeer