Taart bestellen uit onze bakkerij in Barneveld

120 jaar vakmanschap

Grote variatie aan broodsoorten

Traditionele recepten

In onze bakkerij kunt u een ruim aanbod taarten en banket bestellen met streekproducten uit de omgeving van Barneveld. Onze bakkerij bestaat inmiddels meer dan 120 jaar en nog altijd staat dezelfde familie achter de toonbank; de familie Koot. En daar zijn we trots op. Na 120 jaar taart, banket en brood bakken mag onze familie zich één van de oudste familiebedrijven in Barneveld noemen. En die ervaring kunt u zelf proeven. Kom gezellig langs in de winkel voor een blik op ons aanbod of bekijk online wat onze winkel nog meer te bieden heeft.

Heeft u interesse?

Plaats een bestelling

Taart, brood en banket bestellen in onze bakkerij in Barneveld

Bij Bakkerij Koot vindt u een ruim aanbod aan taarten en banket die u kunt bestellen in onze bakkerij in Barneveld. Wat dacht u van de Barneveldse Schaffelaartjes, De Barneveldse Sprits of een Gouden Ei. Natuurlijk kunt u ook in onze winkel terecht voor de enige echte Haantje pik. Dit geheime familierecept wordt al sinds het uitvinden van de Haantje Pik bewaard. En met succes! Want mensen van ver buiten Barneveld komen voor onze Haantje Pik naar de bakkerij. Naast onze taarten kunt u ook harde bollen, saucijzenbroodjes en ander brood bestellen.

 

Bestel uw taart in onze winkel

Heeft u een feest of partij of een andere reden om taart te eten? Kom dan langs in onze bakkerij uit taart te bestellen met producten uit Barneveld. Proef zelf 120 jaar aan bakervaring terug in ons banket, taarten en broden. Voor welk product komt u specifiek naar onze winkel? u meer informatie of heeft u vragen, neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0342-412525.

 


© 2021 Bakkerij Koot | Privacyverklaring

Gerealiseerd door: eddyvermeer