Saucijzenbroodje bestellen in Barneveld

120 jaar vakmanschap

Grote variatie aan broodsoorten

Traditionele recepten

Bent u het tegenovergestelde van de zoetekauw en op zoek naar een hartig broodje, dan kunt u ons heerlijke saucijzenbroodje bestellen in onze bakkerij in Barneveld. Ons verse bladerdeeg wordt voorzien van een heerlijk gekruid gehakt, wat zorgt voor de heerlijke en kenmerkende smaak van ons saucijs. Bent u geen grote eter of deelt u graag uit, ons saucijzenbroodje is ook beschikbaar in een mini-versie in onze winkel. Ideaal!

Heeft u interesse?

Plaats een bestelling

Saucijzenbroodjes en andere broodjes bestellen in Barneveld

Wilt u eens wat anders proberen dan ons saucijzenbroodje, dan kunt u ook andere hartige broodjes bestellen in onze winkel in Barneveld.  Denk aan ons eigen worstenbroodje, frikandellenbroodje of satébroodje. Wilt u liever iets zoets proberen, ga dan voor het suikerbrood, een appelflap of onze heerlijke verse taarten. Ook de Barneveldse Sprits, de Schaffelaartjes en de enige echte Haantje Pik vindt u terug in onze toonbank. Van brood tot banket, bij Koot kunt u terecht voor allerlei heerlijke producten.

 

Bestel uw gebak en hartige broodjes in onze winkel

Wilt u genieten van ons saucijzenbroodje en andere lekkernijen, u kunt het gehele assortiment van Bakkerij Koot online bestellen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze bakkerij om ons verse aanbod te kopen. U neemt eenvoudig en snel contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0342-412525.

 


© 2021 Bakkerij Koot | Privacyverklaring

Gerealiseerd door: eddyvermeer