Harde bol bestellen in Barneveld

120 jaar vakmanschap

Grote variatie aan broodsoorten

Traditionele recepten

De lekkerste harde bollen kunt u bestellen in onze bakkerij in Barneveld. Onze harde bollen vindt u terug in wit en bruin. Al 120 jaar wordt ons brood vers en ambachtelijk gebakken in onze eigen bakkerij. Inmiddels staat de vierde generatie Koot aan het roer. Dat maakt dat Bakkerij Koot één van de oudste familiebedrijven uit de omgeving van Barneveld is. En daar zijn we trots op!

Heeft u interesse?

Plaats een bestelling

Harde bollen en andere lekkernijen bestellen in onze bakkerij in Barneveld

In onze bakkerij kunt u naast de harde bollen ook ander heerlijk brood bestellen uit Barneveld. Op onze broodplank en in de toonbank vindt u bijvoorbeeld onze heerlijke saucijzenbroodjes en stokbroden terug. Ook andere broden zoals fijn volkorenbrood en wit- en bruinbrood vindt u uiteraard terug op onze planken. Daarnaast vindt u ook de lekkerste soorten gebak en taarten terug in ons assortiment. Proef ze zelf!

 

Koop ons heerlijke brood online of in de winkel

Natuurlijk kunt u langskomen in onze winkel, maar u kunt onze heerlijke harde bollen ook online bestellen uit onze bakkerij in Barneveld. Via het bestelformulier geeft u heel gemakkelijk uw bestelling door. Maar u kunt natuurlijk ook gewoon bellen naar 0342-412525 om een bestelling te plaatsen. Ook voor andere vragen kunt contact met ons opnemen via het contactformulier. U bereikt ons ook via Whatsapp op: 0686117643

 


© 2021 Bakkerij Koot | Privacyverklaring

Gerealiseerd door: eddyvermeer