Paaslekkernijen

alles voor een heerlijk pasen

Paasspecialiteiten van de Barneveldse bakker

Versgebakken, knapperige broodjes en suikerbrood voor het ontbijt, de lekkerste Haantjes Pik en het Gouden Ei voor bij de brunch, Schaffelaartjes bij de koffie en wat dacht je van heerlijk borrelbrood voor aan het eind van de middag? Jouw heerlijke Pasen begint bij Bakkerij Koot.

Kies je voor een vers paasontbijt of een uitgebreide paasbrunch? Of wordt het een verrassend paasdiner? Laat je inspireren bij Bakkerij Koot. Bij ons vind je volop aaslekkernijen. Van de enige echte Haantjes Pik tot het verse broodjes en heerlijke paaschocolaatjes. Uiteraard mag de klassieke Paasstol ook niet ontbreken.

Wil je iemand trakteren voor de Paasdagen? Wat dacht je dan van het Gouden Ei, een heerlijk  brood met een goudblonde kruimkleur, gevuld met rozijnen en suikerstukjes? Een specialiteit uit Barneveld.

Paasontbijt en paasbrunch

Ga je voor een uitgebreid paasontbijt of een brunch met de paasdagen? Kom dan zeker even langs in de winkel of kijk op de webshop. Natuurlijk hebben we de lekkerste croissants, en broodjes, maar speciaal voor de paasdagen bakken we ook onder meer minibolletjes of een heerlijke focaccia met bijvoorbeeld kaas/ui of rozemarijn zeezout.

Paaspakket

Wil je jouw werknemers en relaties verrassen met een heerlijk Paasgeschenk? Bij Bakkerij Koot bestel je snel en eenvoudig de lekkerste paaspakketten.

Meer informatie over Paasspecialiteiten

Wil je er zeker van zijn dat je niet misgrijpt? Of wil je graag meer informatie over ons Paasassortiment? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

© 2024 Bakkerij Koot | Privacyverklaring