Sinterklaaslekkernijen

wie zoet is, krijgt lekkers…

Sinterklaasassortiment van de Barneveldse bakkerij

Heerlijke ambachtelijke Sinterklaaslekkernijen: onze winkel ligt er weer vol mee! Van onze roomboteramandelstaaf tot brosse speculaas, chocoladeletters en banketletters. En natuurlijk mogen de lekkerste pepernoten en kruidnoten niet ontbreken.

Pepernoten van Bakkerij Koot in Barneveld

Sinterklaaslekkernijen

Boterletters, amandelstaven, chocoladeletters, speculaasgebak, pepernoten en kruidnoten: bij onze ambachtelijke bakkerij ben je uiteraard aan het juiste adres voor de lekkerste Sinterklaasproducten. Kom gezellig langs bij Bakkerij Koot of bestel je Sinterklaaslekkernijen in onze webshop en haal alles in huis om jouw Sinterklaasavondje tot een succes te maken.

gevulde speculaas van Bakkerij Koot

Speculaas

Van speculaas gaat ons hart sneller kloppen. Heerlijk gevuld speculaas, speculaaspoppen, kleine brosse speculaasjes, gevulde speculaaskoeken en wat denk je van een luxe speculaasslof voor bij de koffie in het weekend? Speciaal voor de speltliefhebbers biedt onze bakker ook speltspeculaas.

Luxe speculaas-advocaat slof

Relatiegeschenk

Wil je jouw werknemers en relaties verrassen met een heerlijk Sinterklaasgeschenk? Bij Bakkerij Koot bestel je snel en eenvoudig de lekkerste Sintpakketten.

Meer informatie over Sinterklaaslekkernijen

Wil je er zeker van zijn dat je niet misgrijpt? Of wil je graag meer informatie over ons Sinterklaasassortiment? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

© 2024 Bakkerij Koot | Privacyverklaring